Search
Close this search box.
  1. Elektronica
  2. nas

Top 10 beste nas'en van 2024

Laatst bijgewerkt: 23 apr. 2024

Het kiezen van de juiste opslagoplossing kan een moeizame taak zijn. Daarom hebben we, na veel onderzoek, een lijst samengesteld met de top 10 NAS-producten. Met deze lijst heb je nu direct toegang tot de beste NAS-oplossingen die er op de markt te vinden zijn. Met deze lijst hoef je niet langer te zoeken naar de perfecte opslagoplossing. Ben je op zoek naar manieren om je gegevens veilig te stellen en te delen met anderen, maar weet je niet welke producten je moet kopen? Geen zorgen, want met de top 10 NAS-producten die in deze lijst staan, heb je toegang tot de beste NAS-producten van het moment. Laten we eens een kijkje nemen!

De top 10 nas'en die als allerbeste naar voren zijn gekomen in onze test, vergelijk je hieronder. We hebben deze producten uitgebreid beoordeeld op functionaliteit, betrouwbaarheid, en innovatie. Elk van deze items is geselecteerd vanwege hun superieure prestaties in de zakelijke omgeving. Ontdek welke producten het meest efficiënt zijn in gebruik, welke de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden en welke het meest geschikt zijn voor jouw specifieke zakelijke behoeften.

Inhoudsopgave

Bernard
Bernard

Zakenman

Goedendag! Je lees hier een stukje van Bernard. Mijn passie voor business is ontstaan uit mijn carrière als zakenman van verschillende bedrijven. Tegenwoordig ben ik pensionaris maar ik vind het nog steeds leuk om de laatste trends op het gebied van business bij te houden en hoe kan dat beter dan als schrijver verbonden te zijn aan 123businessbuddy.nl. Ik vind het erg leuk om dit met jullie te delen en ik hoop ten zeerste dat jullie er wat aan hebben. 

Top 10 nas'en

Van alle reviews op het internet die wij vergeleken hebben, zijn er een bulk aan nas'en aan het licht gekomen. Aan de hand van de reviews is er een duidelijk verschil te merken aan de nas'en met betrekking tot kwaliteit en prijsverhouding. Deze attributen in acht genomen zijn wij tot de top 10 beste gekomen. Deze kun je vinden in volgorde van 1 naar 10 hieronder. Onze lijst bevat gedetailleerde informatie over elk product, inclusief gebruikerservaringen, technische specificaties, en de waarde die ze bieden binnen hun prijsklasse. Deze top 10 helpt jou de meest geschikte nas'en te selecteren op basis van bewezen prestaties en klanttevredenheid.

1. Amber X

Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor biedt een veilige manier om al uw gegevens op te slaan en overal ter wereld toegang te krijgen. Met één lokale beveiligde hub heb je de volledige controle over je foto's, video's en bestanden. De Amber-app is gebruiksvriendelijk en heeft een 6-kern ARM-processor met 512 GB SSD-opslag, zodat je altijd een snelle en betrouwbare verbinding hebt met je bestanden. Deze NAS heeft ook een extra beveiligingsfunctie, waarmee je gegevens voor buitenstaanders verborgen kunt houden. Met deze slimme persoonlijke cloudopslag heb je altijd veilige toegang tot al je bestanden. Met Amber X heb je een eenvoudige en veilige manier om al je bestanden overal ter wereld te beheren.

2. Amber Plus

Met AmberPlus heb je de mogelijkheid om alles wat je doet en bezit, veilig te houden, organiseren en te delen, waar je ook bent. De 2TB*2 is een krachtig opslagoplossing met een zeer hoge schrijfsnelheid. Je kunt er gemakkelijk een groot aantal apparaten mee aansluiten, waaronder tablets, mobiele telefoons, computers en andere netwerkapparaten. AmberPRO 4TB biedt meer dan alleen opslag. De NAS Dual-Band WiFi Router en Docker Ready-functie bieden een extra voordeel. De router beschermt je netwerk tegen ongewenste toegang, biedt optimale prestaties bij het streamen van content en ondersteunt tot wel 8 apparaten tegelijkertijd. De Docker Ready-functie maakt het mogelijk om virtuele containers te bouwen voor applicaties en webdiensten. Hiermee kun je je server op maat afstemmen op je eigen behoeften. Met AmberPlus AmberPRO 4TB heb je alles wat je nodig hebt om veilig en gemakkelijk toegang te krijgen tot je data, waar je ook bent. Je hebt een krachtige opslagoplossing met een hoge schrijfsnelheid, een NAS Dual-Band WiFi Router om je netwerk te beschermen en Docker Ready-functie om virtuele containers te bouwen voor applicaties en webdiensten. Bovendien kun je je foto's en video's streamen naar je TV. Kies voor AmberPlus AmberPRO 4TB en geniet van al je data, overal en altijd!

3. Synology NAS

Met de Synology DS120j NAS krijgt u een betrouwbare en toegankelijke oplossing voor het opslaan, delen en beveiligen van uw data. De DS120j is een eenvoudig te gebruiken 1-bay NAS waarmee u uw bestanden kunt organiseren en beheren. Met de Synology DiskStation Manager beheersoftware heeft u de mogelijkheid om de inhoud van uw NAS te beheren, te beveiligen, te streamen en te synchroniseren. De Synology DS120j biedt een verscheidenheid aan functies om uw data te beschermen, waaronder het versleutelen van data en het back-uppen van gegevens. Bovendien heeft u de mogelijkheid om verschillende vormen van opslag te gebruiken, zoals USB-opslag, SSD-opslag en meerdere schijven. Ook kunt u gebruikmaken van multimediaservices zoals Plex, Audio Station en Video Station. Deze services stellen u in staat om uw muziekcollectie, foto's en video's te streamen naar uw favoriete apparaten.

4. Synology

De Synology DS220+ is een krachtige en veelzijdige NAS-oplossing geschikt voor kleine kantoren en thuisgebruikers. Het heeft een Intel Celeron J4025 2-core 2.0 GHz processor, 2 GB DDR4 RAM (ondersteunt max. 6 GB), 2 x Gigabit LAN-poorten, 2 x USB 3.0-poorten, 1 x eSATA-poort en een krachtige 128 MB flash-geheugen. Het biedt ook een zeer snelle data-overdracht met een maximale overdrachtssnelheid van 1000 Mbit/s. Deze zware NAS-oplossing is ook uitgerust met een robuuste behuizing, die bestand is tegen stof, trillingen en extreme temperaturen. Dit komt door de actieve koeling en de stofresistente behuizing. De Synology DS220+ heeft een moderne en elegante look met een zwarte kleur. Bovendien is het ontworpen voor stille werking, waardoor het perfect is voor kantoren en thuisgebruikers. Het heeft ook een energiezuinig ontwerp, waardoor het milieuvriendelijk is.

5. Western Digital

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is de ideale oplossing voor het opslaan van al uw persoonlijke bestanden, waar u ook bent. Met deze NAS-oplossing kunt u bestanden opslaan, delen en streamen vanaf uw persoonlijke wolk. U kunt ook eenvoudig back-ups maken van al uw digitale content, van foto's en video's tot muziek en documenten. Met de My Cloud Home app kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot al uw bestanden en content vanaf uw mobiele apparaat, waar u ook bent. U kunt ook uw bestanden eenvoudig synchroniseren met andere apparaten in uw netwerk. Met deze NAS-oplossing heeft u een centrale plek om al uw bestanden op te slaan en te ordenen, waar u ook bent. U kunt de opslagcapaciteit aanpassen, zodat u voldoende ruimte heeft voor al uw bestanden en content. Bovendien biedt My Cloud Home ook een beveiligingslaag, waarmee u uw bestanden kunt beveiligen tegen ongewenste toegang. Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB heeft u een eenvoudige en betrouwbare manier om al uw bestanden op te slaan en te delen. U krijgt toegang tot al uw bestanden waar u ook bent met een eenvoudige setup en een intuitieve app. U kunt ook gemakkelijk back-ups maken van al uw bestanden en content, waardoor u altijd een back-up van al uw digitale content heeft. De bestanden en content die.

6. Synology NAS Barebone

De Synology DS218play is eenvoudig te installeren en gebruiken, daarnaast heeft deze NAS een breed scala aan apps en functies om je gegevens te beheren. De NAS wordt geleverd met de Synology DiskStation Manager waarmee je makkelijk bestanden kan delen, back-ups kan maken en andere taken kan uitvoeren. Je kan ook een persoonlijke cloud maken om bestanden, foto's en documenten overal en altijd te kunnen benaderen. De DS218play is ook compatibel met Time Machine, waardoor je gemakkelijk een back-up kan maken van je Mac-apparaten. Met deze NAS kan je ook een surveillance station maken, waarmee je kunt monitoren wat er gebeurt op je netwerk.

7. Synology

Het DS220j-model is ontworpen met een krachtige processor, twee snelheidsvolle USB 3.0-poorten en een gigabit-netwerkaansluiting om een hogere overdrachtssnelheid te garanderen. De NAS is uitgerust met twee sleuven voor 2,5-inch en 3,5-inch harde schijven voor opslagruimte tot 16 TB. Met de Synology Mobile-app kunnen gebruikers vanaf hun mobiele apparaten toegang krijgen tot de bestanden op de NAS, waaronder foto's, video's en documenten. De Synology DS220j NAS is ook uitgerust met een krachtige hardwareversleutelingsmotor die de gegevens meer beschermt tegen ongeoorloofde toegang, zelfs wanneer de harde schijven worden verwijderd. Bovendien biedt de NAS een ingebouwde mediaspeler voor het streamen van muziek, video's en foto's naar een UPnP- en DLNA-compatibele mediaspeler. Gebruikers kunnen ook hun eigen films, muziek en foto's streamen naar hun mobiele apparaten via de Synology Drive-app. Daarnaast biedt de Synology DS220j NAS diverse beveiligingsopties zoals twee-stapsverificatie, een beheerderwachtwoord en IP-adres filter om de gegevens op de NAS te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Bovendien kunnen gebruikers hun gegevens veilig bewaren door middel van een externe opslag met Synology Hyper Backup. De oplossing biedt een schaalbare opslagruimte door de NAS te schalen met Synology DX517, waardoor u meer opslagruimte krijgt voor uw gegevens.

8. Synology DiskStation

Het systeem is ook voorzien van een quad-core processor met een kloksnelheid van 2.0GHz, waardoor de DS418 in staat is om 4K H.265-videomateriaal te transcoderen en te streamen. Dit betekent dat je met de DS418 in staat bent om 4K-videomateriaal rechtstreeks naar je mobiele apparaten te streamen zonder dat je eerst het bestand hoeft te converteren. Ook biedt de DS418 je de mogelijkheid om je gegevens te beveiligen met behulp van een brede waaier aan encryptiemogelijkheden. Bovendien biedt de DS418 je de mogelijkheid om je bestanden te synchroniseren met meer dan 20 publieke cloudservices, waaronder Google Drive, Dropbox en Microsoft OneDrive.

9. Synology NAS

De Synology DS118 NAS biedt veel opslagmogelijkheden voor privé- en zakelijke gebruikers. De DS118 is een krachtige NAS met een 64-bit quad-core processor en 4GB DDR4 uitbreidbare geheugen. Het ondersteunt verschillende bestandsprotocollen, waaronder AFP, NFS, SMB en WebDAV, wat betekent dat je je bestanden gemakkelijk kunt delen met andere gebruikers op het netwerk. De Synology DS118 is ook voorzien van een geïntegreerde FTP-server, zodat je eenvoudig bestanden kunt uploaden naar websites of FTP-clients. De Synology DS118 NAS ondersteunt ook de nieuwste H.265 videotranscodering-technologie, waardoor je kunt genieten van een rijke multimediale entertainmentervaring. Met de ingebouwde 4K-transcodering kun je 4K-videos streamen naar maximaal twee apparaten tegelijk. Daarnaast is de Synology DS118 voorzien van een uitgebreide set beveiligingsmogelijkheden, waaronder twee-factorauthenticatie, kantoorintegratie en beveiliging van mobiele toegang. Met deze beveiligingsmogelijkheden kun je ervoor zorgen dat alleen gebruikers met toegangsrechten toegang hebben tot je bestanden.

10. Synology DiskStation

Met de Synology DiskStation DS923+ NAS-server heeft u de kracht van een professionele opslagoplossing in huis. Het is uitgerust met 4 bays, een AMD Ryzen R160 CPU en 4 GB DDR4 geheugen. Met deze krachtige server heeft u de mogelijkheid om tot 50 TB opslagruimte te bieden, waardoor uw gegevens efficiënt en betrouwbaar kunnen worden beheerd. Met de DS923+ hebt u ook veel flexibiliteit. U kunt deze NAS-server eenvoudig uitbreiden met de DX517 voor meer opslagruimte tot 120 TB. Daarnaast kunt u ook de prestaties verbeteren door snellere netwerken en NVMe-schijven toe te voegen. Deze NAS-server is ook ontworpen om uw werklasten te versnellen, waardoor uw overdrachtstijd wordt verkort. De Synology DiskStation DS923+ is dus de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een professionele server waarmee u uw gegevens kunt beheren. Met deze server kunt u tot 50 TB opslagruimte bieden en eenvoudig uitbreiden tot 120 TB. U kunt ook de prestaties verbeteren door snellere netwerken en NVMe-schijven toe te voegen, waardoor uw overdrachtstijd wordt verkort. Kortom, de DS923+ is de ideale oplossing voor uw opslagbehoeften.

Veelgestelde vragen over nas'en

Onze reviews zijn zeker weten te vertrouwen. Wij doen namelijk onderzoek naar alle reviews op het hele internet. De einduitkomst zetten wij uiteen in een top 10 beste nas'en. Dit zijn dus echt de beste top 10 bepaalt door de consument op basis van hun reviews. consumenten.

Tevreden om een van de nas'en in onze top 10 aan te schaffen? Dat is goed nieuws! Om de nas aan te kopen, ga je naar de top 10 naar het specifieke nas en klik je op de button onderaande beschrijving om naar de externe webshop te gaan.

 

 

De meest gewaardeerde [zb_mp_ev ] is diegene die op nummer 1 te vinden is in de top 10 lijst. Maar kijk zeker ook naar de andere 9. Ze zijn namelijk allemaal goed en het is aan u om te bepalen welke het wordt. Je hoeft niet bang te zijn voor een slechte keuze dus je kunt ook een goedkopere kiezen wanneer je een krap budget hebt. De top 10 is er voor iedereen, maakt niet uit wat je hebt te besteden.

Ons laatste woord over nas'en

Al met al is het uiteindelijk een hele klus om de juiste nas-apparaat te vinden. Maar wij hebben hier een selectie gemaakt van top 10 producten die je hier gemakkelijk kunt bekijken. Daar kun je je geen zorgen meer over maken de keuze te maken. Je kunt zelfs contact met ons opnemen als je een vraag hebt over een product. Zo helpen wij jou om de perfecte nas te vinden.

Waar je op kan letten wanneer je een nas koopt?

Voor de klant is het internet wat dit betreft een echte aanwinst, aangezien er dermate veel kennisgeving te achterhalen is met betrekking tot bepaalde producten. Reviews hebben daar een significant aandeel in. Wij kunnen nooit genoeg accentueren hoe belangrijk het is om reviews door te nemen alvorens de aanschaf van een nas. In het bijzonder, zou je tevens je aandacht kunnen vestigen op de hoeveelheid reviews die een nas heeft. Des te meer reviews, de meer fair de opinie natuurlijk. Als je de goede evaluatie in combinatie met een haalbare prijs bepeinsd, gaat je keuze de goede zijn.

Disclaimer: De verkoop van nas'en ligt niet in onze handen. Dit wordt gedaan door externe webshops. Wat wij doen is de reviews vergelijken nadat wij deze tot in detail hebben onderzocht. Wanneer je via de “Aanbieding!” button onder elk product in de top 10 naar de webshop gaat en vervolgens de nas aankoopt, ontvangen wij daar een kleine vergoeding voor ten gunste van het onderzoek dat wij hebben gepleegd.

Gepubliceerd op: 18 nov. 2022

Op zakenreis

Elke maand lees je hieronder een artikel van een persoon die in een bepaald land op zakenreis is geweest en die graag zijn evaringen verteld. Interessant? Klik hieronder voor meer.